Reviews

 

Wij hebben onze tweede camper gekocht maar deze keer niet bij een camper dealer maar bij Dion Lukkien camper makelaar. Wij zijn aangenaam verrast door de eerlijkheid en deskundige manier van benaderen en verkopen van de camper. Ook konden we onze andere camper bij hem inruilen en we kregen er een zeer nette prijs voor. Wij zijn erg blij dat we met Dion Lukkien zaken hebben gedaan.

Hij is een echte aanrader.

 
Gesina en Hilbrand Molema 

 

We zijn door Dion Lukien geweldig goed geholpen bij de aankoop van onze camper. Dion wist alles gepassioneerd te vertellen, wist alle ins en outs van de camper. Gaf ons ook gelijk een vertrouwd gevoel. Geen pushen. Dion gaf duidelijk aan dat we echt alleen tot koop over moesten gaan als de camper goed bij ons zou passen. Inmiddels onze eerste heerlijke camper vakantie achter de rug.


Rini en Irma

 

We zijn zeer tevreden over de verkoop van onze camper door Dion Lukkien. Bij de eerste kennismaking vertelt hij een duidelijk en eerlijk verhaal over de transparante werkwijze. Het voelde meteen vertrouwd om zaken te doen met Dion. Er is een mooie fotoreportage gemaakt en binnen twee dagen stond de verkoop online. 
In twee weken tijd is onze camper verkocht. Het gehele traject is heel prettig verlopen met telkens een heldere terugkoppeling van de gedane acties.
Dion is een enthousiast en vriendelijk persoon met veel kennis van zaken.
Mocht u overwegen om uw camper te verkopen neem dan zeker contact op met Dion Lukkien.


Fam. van Hattem

 

9 september 2023 een camper gekocht bij Dion lukkien .

Goede uitleg

Hij is geduldig

Heeft nog wat extra spullen bij besteld.

Goede prijs voor mijn oude camper gegeven.

Helemaal top.


Dinand

 

Wij zochten een betrouwbare tussenpersoon om onze camper te verkopen. Bij een bezoek aan Dion werden we overtuigd van zijn commerciĆ«le competentie, en waren we blij verrast met zijn open en transparante manier van handelen.  Dion vertelt het eerlijke en kundige verhaal, zowel aan ons als verkoper als - naar later bleek - aan de kopers. De verkoop volgde snel, en in goed overleg. Wij zijn  heel tevreden over het verloop van de verkoop, en kunnen een ieder aanraden Dion als makelaar in te schakelen bij een eventuele verkoop van de camper. 


Fam. De Jonge. 

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop we zijn geholpen met de verkoop van onze camper. Snelle en correcte communicatie, realistische en eerlijke prijzen en kosten en Dion is erg netjes. Je wordt totaal ontzorgd en bij een verkoop wordt alles zeer vlot en correct afgehandeld. Een dikke aanrader als je een camper wilt verkopen of aankopen!

                                                                                 

Fam. Baar

Goede service! Snel en goed geholpen bij de verkoop van onze camper.


K. Hendriks


  

We wilden onze camper verkopen maar zag erg op tegen het gedoe. Dion heeft ons geholpen en de camper was binnen 3 weken verkocht. We werden volledig ontzorgd en alles is zeer snel en correct afgehandeld.

Frits en Annie Hogendaal 

Wij hebben bij Dion naar volle tevredenheid een camper gekocht. Het verkooptraject is erg prettig verlopen. Het was transparant en met een goed oog voor zowel de verkoper als de koper zodat er achteraf geen verrassingen konden ontstaan. Wat ons ook heel veel vertrouwen gaf, was het feit dat Dion ons adviseerde om een geheel onafhankelijke keuring te laten uitvoeren. Kortom, een aanrader! 

                                                              Kees Jan en Sandra Blaauboer 

Dion heeft onze camper zeer snel verkocht. Heeft alles geregeld wat er bij kwam kijken.
Zeer tevreden over zijn bemiddeling. Vriendelijke en enthousiaste jongeman. 
Zeer aan te raden!!

 Fam JJ vd Ven 

Wij hebben bij Dion naar volle tevredenheid een camper gekocht. Het verkooptraject is erg prettig verlopen. Het was transparant en met een goed oog voor zowel de verkoper als de koper zodat er achteraf geen verrassingen konden ontstaan. Wat ons ook heel veel vertrouwen gaf, was het feit dat Dion ons adviseerde om een geheel onafhankelijke keuring te laten uitvoeren. Kortom, een aanrader! 

                                                              Kees Jan en Sandra Blaauboer 

 
 Onze campermakelaar Dion Lukkien heeft uitstekend werk geleverd. 
 Alles tot in de puntjes verzorgd. Prima aflevering en een goede uitleg. 
 Zeker een aanrader. Het bloemstukje bij aflevering werd zeker geaprecieerd.
 Zeer vriendelijk en behulpzaam. Doe zo verder.

C. Strybos

Heeft u ervaring met ons? u kunt hieronder uw recensie indienen.